Майкъл Флетли се лекува от "агресивна" форма на рак

Танцьорът е претърпял операция
12 яну 2023 15:13, Александър Попов
4
Майкъл Флетли се лекува от "агресивна" форма на рак
Майкъл Флетли популяризира ирландските танци с Lord of the Dance. Снимка: БГНЕС

Прочутият танцьор и хореограф Майкъл Флетли е претърпял операция от "агресивна" форма на рак и е под лекарско наблюдение, предаде Ройтерс, позовавайки се на изявление, публикувано в профила на създателя на спектакъла "Lord of the Dance" в Инстаграм.

64-годишният Флетли стана известен като водещ член на трупата "Riverdance", чието завладяващо изпълнение на песенния конкурс "Евровизия" през 1994 г. привлече глобалното внимание към ирландските танци. По-късно той създаде свое собствено шоу - "Lord of the Dance".

"Майкъл Флетли е диагностициран с агресивна форма на рак. Той претърпя операция и за него се грижи отличен екип от лекари. На този етап няма да бъдат правени повече коментари", се посочва в изявлението, публикувано късно в сряда.

Флетли преди е казвал, че е бил диагностициран със злокачествен меланом през 2003 г.

Най-скорошната изява на родения в Чикаго в ирландско-американско семейство Майкъл Флетли е като сценарист, режисьор и изпълнител на главната роля във филма "Blackbird", който бе пуснат по кината миналата година, четири години след завършването му./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Майкъл Флетли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Az преди 1 година
3За това казвам да стане масова. Тоест да е достъпна за всички, не само за милионерите. Иначе за какво да се множи човек. Замърсяването на околната среда прогресиа по-бързо от медицината. Само да се гърчи човек..
3
0
 
3
 
! Отговори
Генната терапия преди 1 година
ще бъде само за милионерите. В момента сигурно струва милиони.
2
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Оф да стане масова генната терапия да се затрие тая болест най-сетне...
1
0
 
29
 
! Отговори
Rr преди 1 година
Велик е, като него няма втори, лично съм го гледал в Дъблин, него и балета му, с 14 операции на глезените преди 15 години танцуваше като луд. Господ да му помага, дано оцелее, света има нужда от такива хора. Моля се за него.